Τελευταία νέα :

Πολλαπλούν Μυέλωμα - Διαδικτυακή Επιστημονική Εκδήλωση

Κατηγορία Νέα / Ειδήσεις
Διαβάστηκε 126 φορές

Αγαπητές/οι συνάδελφοι,

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Πλασματοκυτταρικών Δυσκρασιών της Ε.Α.Ε. διοργανώνει στις 9 και 10 Απριλίου 2021 δύο διαδικτυακές εκδηλώσεις με επίκαιρα θέματα που αφορούν την διαχείριση του Πολλαπλού Μυελώματος . 

Η πρώτη εκδήλωση θα επικεντρωθεί στα θεραπευτικά κενά στο ΠΜ και στη σύγχρονη αντιμετώπισή τους με τη χρήση νεότερων φαρμάκων, ενώ η δεύτερη θα εστιάσει στις επικαιροποιημένες κατευθυντήριες οδηγίες διαχείρισης της νόσου. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί για ακόμη μια φορά στην ανάλυση κλινικών περιπτώσεων τις οποίες θεωρούμε ιδιαίτερα χρήσιμες για τους συναδέλφους μας, ειδικούς και ειδικευομένους.

Σκοπός μας, όπως πάντα, είναι να φέρουμε τους συναδέλφους Αιματολόγους σε επαφή με τα φλέγοντα ζητήματα διαχείρισης του ΠΜ. Οι συντονιστές/τριες, σχολιαστές/τριες και ομιλητές/τριες που επιλέχθηκαν αποτελούν όλοι και όλες ενεργά και δραστήρια μέλη του τμήματός μας με βαθιά γνώση του αντικειμένου και τεράστια κλινική εμπειρία.

Ως  Διοικούσα Επιτροπή έχουμε την πεποίθηση ότι, παρά την τεράστια παγκόσμια υγειονομική κρίση στην οποία βρισκόμαστε, θα πρέπει να συνεχίσουμε να ανταλλάσσουμε επιστημονικές γνώσεις και εμπειρίες, προς όφελος πάντα των ασθενών μας.

Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής,

Ο Πρόεδρος
Καθ. Ευάγγελος Τέρπος

(Μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το πρόγραμμα ΕΔΩ)

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 13:47

Δημοφιλέστερα

30ο Πανελλήνιο Αιματολογικό Συνέδριο

30ο Πανελλήνιο Αιματολογικό Συνέδριο

12 Απρ 2018 Ετήσιο συνέδριο Ε.Α.Ε.

Συνέδρια άλλων εταιρειών

Συνέδρια άλλων εταιρειών

28 Ιουλ 2016 Συνέδρια άλλων εταιρειών