Τελευταία νέα :

Σεμινάριο «Η Αιμοδοσία το 2019 - Αιχμές στην επιλογή του αιμοδότη και στην ποιότητα» - Ακαδημία Αιμοδοσίας Ε.Α.Ε - 27 & 28 Σεπτεμβρίου 2019, Αθήνα

Κατηγορία Νέα / Ειδήσεις
Διαβάστηκε 7173 φορές

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συνεργάτες,

Πιστοί και φέτος στο καθιερωμένο ραντεβού μας, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στο σεμινάριο της Ακαδημίας Αιμοδοσίας της Ε.Α.Ε με θέμα «Η Αιμοδοσία το 2019 - Αιχμές στην επιλογή του αιμοδότη και στην ποιότητα», που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 27-28 Σεπτεμβρίου 2019.
Το σεμινάριο αυτό που πιστεύουμε ότι έχει αποτελέσει ένα σταθερό πεδίο συνάντησης και επικοινωνίας όσων μάχονται καθημερινά στο χώρο της Αιμοδοσίας από οποιαδήποτε θέση, έχει παρόμοια θεματολογία με αυτό που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη χρονιά στη Θεσσαλονίκη. Διαχρονικά προσπάθειά μας είναι η διαρκής βελτίωσή του, που βασίζεται στα νέα επιστημονικά δεδομένα και στην εμπειρία που έχει αποκτηθεί, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις εύστοχες παρατηρήσεις αυτών που συμμετείχαν στους προηγούμενους κύκλους, όσο και τις τρέχουσες αλλαγές στην οργάνωση της Αιμοδοσίας στη χώρα μας. Στο πλαίσιο αυτό η θεματολογία του σεμιναρίου εστιάζει σε θέματα που αφορούν τον “αιμοδότη” και την “ποιότητα”, με γνώμονα την αναδιοργάνωση του συστήματος Αιμοδοσίας της χώρας μας που υλοποιείται πλέον από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.).
Γι’ αυτό και απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες υγείας που εργάζονται στην Αιμοδοσία - Βιολόγους, Γιατρούς, Νοσηλευτές και Τεχνολόγους. Την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου η Πρόεδρος του Ε.ΚΕ.Α. θα παρουσιάσει το σχέδιο δράσης και τους στόχους του Ε.ΚΕ.Α., ενώ όλες οι υπόλοιπες εισηγήσεις αφορούν την προσέλκυση, την επιλογή και τη φροντίδα του αιμοδότη, περιλαμβάνοντας και μια ειδική διαδραστική συνεδρία, που θα προσπαθήσει να δώσει κατευθύνσεις κυρίως σε αμφιλεγόμενα θέματα.
Η δεύτερη μέρα είναι αφιερωμένη κατά κύριο λόγο στην ποιότητα, ενώ περιλαμβάνει και θέματα που επιβάλλει η εποχή μας, όπως η αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης καθώς και η αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών. Τέλος για πρώτη φορά έχει προβλεφθεί ειδική συνεδρία κατά την οποία θα δοθεί η δυνατότητα να υποβληθούν ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες για θέματα που τους απασχολούν.
Τούτων δοθέντων, πιστεύουμε ότι το σεμινάριο θα έχει ενδιαφέρον και σας προτρέπουμε να το παρακολουθήσετε. Σας περιμένουμε με την ελπίδα ότι η όλη διοργάνωση θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και θα αποτελέσει πεδίο γόνιμου διαλόγου, με ζητούμενο πάντα τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια αιμοδοτών και ασθενών. Φροντίστε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή!
Φιλικά,
Ελισάβετ Γρουζή
Διευθύντρια Σπουδών της Ακαδημίας Αιμοδοσίας

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 12:47

Δημοφιλέστερα

30ο Πανελλήνιο Αιματολογικό Συνέδριο

30ο Πανελλήνιο Αιματολογικό Συνέδριο

12 Απρ 2018 Ετήσιο συνέδριο Ε.Α.Ε.

Συνέδρια άλλων εταιρειών

Συνέδρια άλλων εταιρειών

28 Ιουλ 2016 Συνέδρια άλλων εταιρειών