Τελευταία νέα :

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - 34ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Κατηγορία Νέα / Ειδήσεις
Διαβάστηκε 18532 φορές

Αγαπητές και αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο 34ο Πανελλήνιο Αιματολογικό Συνέδριο, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από 9 έως 11 Νοεμβρίου 2023 στο Ξενοδοχείο Divani Caravel.
Το συνέδριο θα διαρκέσει δύο ημέρες με μία επιπλέον ημέρα αφιερωμένη στις επιστημονικές εκδηλώσεις των φαρμακευτικών εταιρειών. Η Επιστημονική Επιτροπή με την ενεργό συμμετοχή εκπροσώπων των Επιστημονικών Τμημάτων, θα καταρτίσει όπως πάντα ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα με Έλληνες και ξένους ομιλητές, οι οποίοι θα καλύψουν όλο το φάσμα των εξελίξεων της Αιματολογίας σε κλινικό και ερευνητικό επίπεδο. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και φέτος εκπαιδευτικά συμπόσια, ειδικές διαλέξεις, επιστημονικές αντιπαραθέσεις, παρουσιάσεις μελετών, προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις, συναντήσεις με τον/την ειδικό, ειδικές συνεδρίες για Νοσηλευτές/τριες, Βιολόγους και Τεχνολόγους.
Προτεραιότητα μας είναι η συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση όλων μας, και κυρίως των νέων Αιματολόγων, καθώς και η βελτίωση της φροντίδας των ασθενών μας ώστε να καταφέρουμε να μετατρέψουμε την αγωνία τους σε ελπίδα. Η Αιματολογία του σήμερα διανύει ένα «δρόμο προόδου», ο οποίος επιταχύνθηκε σημαντικά με την ενσωμάτωση της καινοτομίας που οδήγησε στην ταυτοποίηση πολυάριθμων και πολύπλοκων μοριακών αλλαγών ακόμη και στην ίδια νοσολογική οντότητα, οδηγώντας στην «Αιματολογία Ακριβείας». Στο πλαίσιο αυτό θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα καταβάλουμε και πάλι κάθε δυνατή προσπάθεια για να συνεχισθεί η παράδοση των πετυχημένων συνεδρίων της Εταιρείας μας, οργανώνοντας ένα συνέδριο που θα προβάλει το έργο των Ελλήνων Αιματολόγων και θα δείχνει τη σημαντική συμβολή της ειδικότητας μας στην επιστήμη και στην κοινωνία. Παρά τις αντιξοότητες που όλοι βιώνουμε καθημερινά, φιλοδοξούμε να δώσουμε μια νότα αισιοδοξίας αναδεικνύοντας τα επιτεύγματα και τις δυνατότητες της Αιματολογίας, καθώς και την ανάγκη να συνεχισθεί η επιστημονική της πρόοδος η οποία παρακολουθεί σταθερά τις διεθνείς εξελίξεις.

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, με την ευχή και την επιθυμία να δώσετε το «παρών» όλοι και όλες, σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στις εκδηλώσεις του Συνεδρίου, του οποίου η επιτυχία εξαρτάται από εμάς.

Καλή αντάμωση στην Αθήνα!

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ελισάβετ Γρουζή, Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής
Αργύρης Συμεωνίδης, Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής
Ειρήνη Κατωδρύτου, Γραμματέας Οργανωτικής & Επιστημονικής Επιτροπής

Δείτε το Επιστημονικό Πρόγραμμα εδώ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι το 34ο Πανελλήνιο Αιματολογικό Συνέδριο μοριοδοτείται από την European Hematology Association (ΕΗΑ) με 16 μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης (EBAH-CME credits)

Για να λάβετε τα ΕΒΑΗ-CME μόρια:

1. Θα πρέπει, χρησιμοποιώντας τον απευθείας σύνδεσμο στη σελίδα δημιουργίας / σύνδεσης λογαριασμού https://ebah.org/ , να δημιουργήσετε ένα CME λογαριασμό ή να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, εφόσον ήδη υπάρχει
2. Πριν τη λήξη του Συνεδρίου να ενημερώσετε το διοργανωτή της εκδήλωσης (Vitacongress ή Γραμματεία Ε.Α.Ε) για να προσθέσει τα μόριά σας στο EBAH-CME. Για το σκοπό αυτό, θα χρειαστεί να δώσετε το Ονοματεπώνυμο σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και τα ΕΒΑΗ-CME μόρια βάσει των ωρών που παρακολουθήσατε.

Μέσω της πλατφόρμας EBAH-CME, μπορείτε να:
· Εκτυπώστε τα πιστοποιητικά EBAH-CME.
· Αναθεωρήσετε και διαχειριστείτε τον προσωπικό σας λογαριασμό.
· Αναζητήσετε διαπιστευμένες εκδηλώσεις με βάση το Ευρωπαϊκό Curriculum Αιματολογίας.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 15:07

Δημοφιλέστερα

Συνέδρια άλλων εταιρειών

Συνέδρια άλλων εταιρειών

28 Ιουλ 2016 Συνέδρια άλλων εταιρειών