Σημαντικές Ημερομηνίες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Α.Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ 22.000 ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ


"Postgraduate Athens Lymphoma Seminar 2017" - Υπό την Αιγίδα του Ιδρύματος της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας - Διοργάνωση: Ιατρική Σχολή Ε.Κ.Π.Α - Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (Κλινική Ψυχικού) - Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης

12 έως 14 Οκτωβρίου 2017
Αθήνα

28ο Πανελλήνιο Αιματολογικό Συνέδριο B' Ανακοίνωση - Προκαταρκτικό Πρόγραμμα

2 έως 4 Νοεμβρίου 2017
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

28th Congress of the Hellenic Society of Haematology 1st Announcement - Call for Abstracts

November 2 - 4, 2017
Megaron, Athens International Conference Center

American Society of Hematology - 59th Annual Meeting 2017

December 9-12, 2017
Atlanta, USA

44th Annual Meeting of the European Society for Blood and Marrow Transplantation

March 18-21, 2018
Lisbon, Portugal

23rd European Hematology Association (EHA) Congress

June 14-17, 2018
Stockholm, SwedenΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

   

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΜΦΩΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΕΑΕ

   
   

Σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του 251 Γ.Ν.Α διοργανώσαμε ενημερωτική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, στις 4 Απριλίου 2013.

   
   

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013, πραγματοποιήσαμε με μεγάλη επιτυχία ενημερωτική ομιλία στην Ακαδημία του Πυροσβεστικού Σώματος.

   


   

δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης η ΕΑΕ διοργάνωσε ομιλίες για την εθελοντική προσφορά αίματος και αιμοποιητικών κυττάρων στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ και ΚΩΣΤΕΑ-ΓΕΙΤΟΝΑ, στο 1ο ΕΠΑΛ ΛΑΥΡΙΟΥ, στο 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ και στο ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ.

   


   

Στις 15 Νοεμβρίου 2012, ο Ροταριανός Όμιλος Ρόδου σε συνεργασία με τον Όμιλο Inner Wheel Ρόδου, τον Όμιλο Rotaract Ρόδου και το Σύλλογο "ΡΟΔΑΥΓΗ", διοργάνωσε εκδήλωση ενημέρωσης για τη Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Στέλιος Γραφάκος, Αιματολόγος, Διευθυντής στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών, του Νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία" και Πρόεδρος της Επιτροπής Εθελοντισμού της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας.

Κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 50 εγγραφές στη Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών.

   


   

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, η ΕΑΕ συμμετείχε στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν και αγωνίστηκαν, διαδίδοντας την ιδιαίτερη σημασία της Εθελοντικής Προσφοράς Αίματος και Αιμοποιητικών Κυττάρων.

   


   

Στις 9 Νοεμβρίου 2012, ο Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας "Ο Φάρος" πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα τη Δωρεά Μυελού των Οστών.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Στέλιος Γραφάκος, Αιματολόγος, Διευθυντής στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών, του Νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία" και Πρόεδρος της Επιτροπής Εθελοντισμού της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας.

Στο τέλος της εκδήλωσης, σε συνεργασία με το Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών , πραγματοποιήθηκαν 37 νέες εγγραφές στη Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, μέλος του Συλλόγου που έφυγε από την ζωή πέρυσι στα 21 του χρόνια.

      

Το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012, στο Ξηροκάμπι Λακωνίας, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ομιλία για τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς αίματος και αιμοποιητικών κυττάρων

Την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012, με το σύνθημα Πάρε μέρος στην αλυσίδα, η Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία σε συνεργασία με τον Αθηναϊκό Ορειβατικό Σύλλογο θα πραγματοποιήσει ανάβαση στο όρος Ταΰγετος

Στην επιστροφή θα γίνουν λήψεις δειγμάτων για όσους επιθυμούν να μπουν στη δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ

       Τρίτη 12 Ιουνίου 2012 και ώρα 16.00, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ομιλία στο Αμφιθέατρο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Κορδικτώνος 16 Αθήνα.


     
   

Ημερίδα: "Δωρεά Μυελού των Οστών - Δώρο ζωής"
Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012, Χανιά
Διοργάνωση: "Ορίζοντες" Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης σε συνεργασία με την Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία

   
Ομιλία Προέδρου Επιτροπής Εθελοντισμού κ. Σ. Γραφάκου, στο Πεδίο Βολής στα Χανιά της Κρήτης


   

"Με το σύνθημα πάρε μέρος στην αλυσίδα, γίνε κι εσύ εθελοντής δότης"
ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας, συμμετείχε στους αγώνες Περιφερειακού Πρωταθλήματος, που πραγματοποιήθηκαν στο Κιάτο, στις 23 και 25 Μαρτίου 2012.

      

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012 και ώρα 09.00, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ομιλία με θέμα "Δωρεά Μυελού των Οστών και Ομφαλίου Αίματος", στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ, στο νοσοκομείο Παίδων "Αγ. Σοφία". Την ομιλία θα παρακολουθήσων σπουδαστές του Ι.Ε.Κ ΑΚΜΗ.

            

   

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012, ώρα 15.00, στο Ραδιόφωνο του FLASH 9.60 και στην εκπομπή της κ. Εύης Ντελιδάκη "Η υγεία στα χέρια μας", θα μιλήσουν ο κ. Στέλιος Γραφάκος, Διευθυντής της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Νοσοκομείου Παίδων "ΑΓ. ΣΟΦΙΑ" και ο κ. Χρήστος Βλάχος, Πρόεδρος του Συλλόγου ΠΙΣΤΗ. Το θέμα της εκπομπής είναι η "Δωρεά Μυελού των Οστών".     Επιστημονική Ημερίδα "Πάρε μέρος στην αλυσίδα - γίνε και εσύ εθελοντής δότης" Οργανώνεται από το Σύλλογο Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι" Αθηνών Υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012, Δώμα Νοσοκομείου "Ο Ευαγγελισμός"


    Tην Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 18.30, η ΕΑΕ θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ομιλία για την εθελοντική δωρεά αίματος και αιμοποιητικών κυττάρων, στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια "Πολύτροπη Αρμονία", στο Χαϊδάρι.


   

Το Σάββατο 3 Μαρτίου 2012 και ώρα 18.30, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ομιλία με θέμα τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς αίματος, μυελού των οστών και ομφαλίου αίματος, στην Αίθουσα "Βουλευτικό" του Δήμου Ναυπλιέων.

          


   

Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012, η Ε.Α.Ε τρέχει για τον εθελοντισμό στον 11ο Δρόμο Αργολικού Κόλπου
Δηλώσεις συμμετοχής fax: 27520 - 28796 
- email:
sebas_argolidas@yahoo.gr
έως και την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Πληροφορίες:
 
http://www.runnermagazine.gr/html/ent/268/ent.163268.asp

 

 

EAE - All rights reserved